söndag 24 juli 2011

äckligt groteskt och bara....vidrigt



Hejsan svejsan! Igår/idag så var filmnatt hos andré, det var rätt chill men film valen var helt patetiska. Endast svensk komedi elr horror movies liksom. Njaaa, I don´t know about that. Men Fannie hade med sig sin dvd så vi kolla på Glee haha. Jag tänker inte frivilligt se filmen som har blivit klassad som den värsta ever made. Nästan ingen av dom klarade av att se hela filmen vilket jag har total respekt för. Vissa av dom mådde ju illa men sätter man sig och kollar på en sån film efter flera varningar (av mig) så får man helt enkelt skylla sig själv. Jag hade läst en recension så jag visste nästan allt som skulle hända och jag tänkte inte se den filmen kan jag ju lugnt säga. Jag kan förstå att man är nyfiken elr att man vill se den som ett stort stycke "konst" men den filmen är bara waaay over the line. Bara stört. Filmen är såklart "A Serbian Film" och jag varnar er att inte ens "give it a try" liksom. Det är en grymt kvinnoförnedrande film och enligt mig är det typ en groteskt äcklig porrfilm. Men som sagt, jag var smart nog att inte se den och den filmen är inte ens värd att tänka på längre.

Som sagt, istället såg jag och fannie på glee. Ser mkt hellre på glada saker som man inte mår dåligt av.

Jag sov iaf ingenting, försökte sova lite men det var ganska så omöjligt. Sov när jag kom hem istället. Måste också börja planera och packa inför lägret. Åker ju redan i övermorgon!! :O Det ska bli kul, även fast jag är alldeles för trött för att vara overexcited just nu.

Vi hörs alltså, hoppas att ni kan respektera vad jag skrev och tyckte. Ha det bra! :)

fredag 22 juli 2011

movienight!



Haft hmm....TRE chilla dagar med Elin och sen Fannie :) Imorgon ska jag bara vara hemma och sen på kvällen blir det att dra på filmkväll med en massa grymma kompisar :D Det kommer att bli awesome! :)
Kan ju också meddela att jag kanske mobilbloggar lite ibland, nu när jag kan liksom ;) Ni märker nog ingen störra skillnad tror jag! ha det gr8 :)

torsdag 21 juli 2011

lite upptagen...

Tjenare, har haft besök av elin larsson i två dagar och är nu med fannie som ska sova över här ikväll så jag bloggar när jag kan helt enkelt. Ha det bra hörni!

onsdag 20 juli 2011

HTC Desire Z

Äntligen har jag ny mobil! Det är en tidig födelsedagspresent, jag fyller år snart! :) Iaf så är denna mobil grym. Den är fett snygg också! Den har verkligen allt verkar det som, nu ska den bara ladda klart så att jag kan starta den och checka in den! YEEEY! :D

tisdag 19 juli 2011

Streetdance

Åååh, kollade på filmen Streetdance förut för andra gången. Den är verkligen grym! Saken med dans filmer, om dom handlar om Hip-hop/Breakdance, så är det ganska hemskt! Jag älskar verkligen kläderna dom har och jag vill verkligen ha ALLT! Det som är bra är med sånna filmer är musiken och musklerna. Damn asså! Danserna är grymma och man vill verkligen börja dansa haha. Just nu lyssnar jag på låten Ironik – Tiny Dancer [Hold Me Closer] [Featuring Elton John] som var med! :)
Mycket bra film asså! Se den :)

melonigt!


Wow...såhär kul har jag haft idag haha ;) Det skaaa vara en liten vattenmelons känsla över det hela. Själv tycker jag att de är finare i verkligheten, färgen är myyycket skarpare, starkare och finare, men men ni borde fatta ungefär hur det ser ut x) Ni får såklart använda detta som inspirations källa och kommentera gärna och ni vill se fler "nagelbilder" i framtiden elr vad ni tyckte om de hära ;)
Ha det toppen! <3

:)

Hej! Jag vill vara med och tävla, tänker ofta på sånt och alla vill vara säkra och fräscha :) Kram!
http://gents.se

måndag 18 juli 2011

i can do anything i want



Jag vet inte vad jag har tänkt med förut men jag kan iaf lugnt säga att 3oh!3 är totally AWESOME! :D Har alltid lyssnat på vissa låtar men hela detta albumet är ju faktiskt bra märkte jag nyss! :D Big love to 3oh!3 <3


söndag 17 juli 2011

konfis!

Igår och idag har jag varit och firat min bästa vän som har tagit konfirmation. Hon har varit på läger och jag har varit på mina läger så vi hade inte sett varandra på drygt 4 veckor. Men nu är hon iaf tillbaka i värmskog vilket är GRYMT för det är ganska tråkigt här om jag ska vara ärlig. Men nu ska jag iaf se på dam VM finalen! :D

Ha det gr8! :)

torsdag 14 juli 2011

Golden ticket



Gammal bild från Paris resan 2008. Paris är awesome! :) Om ni missade gårdagens VM händelser så kan jag ju då meddela att vi ska möta Frankrike i en bronsmatch. Kan ju även nämna att det är Frankrikes nationaldag idag!

Nej men jag tänker inte ens kommentera matchen igår, seriöst. Vi är ju ändå ett utav dom två bästa länderna i Europa och har drf en goldenticket till OS.




Okej, osäker vart det där kom ifrån...men vi ska iaf vara med i OS. Punkt.

Ha en bra national dag, finns ju alltid någonting att fira! ;)

onsdag 13 juli 2011

oh say can you see??? Yes, A GOAL! :D





Hoppas på final med Sverige mot Usa såklart, verkar som om Usa kommer till final iaf! :D AWESOME AMERICAAA! :D

smoothie



Solen skiner som ni ser und moi äter(dricker) frukost. En grymt god jordgubbssmoothie. Today, is a beautiful day, fast jag har ingen aning vad jag ska göra mer än att kolla på fotbollen ikväll :) Får väl ta och hitta på något...ha det bra! :)

tisdag 12 juli 2011

music...again



LMFAO – One Day
Pitbull Featuring Chris Brown – International Love
Bad Meets Evil – Lighters











thanks for the support...

Jag är verkligen tacksam att ni äntligen kommenterar nu när det går...KÄNN IRONIIIIIN!
Jag kanske borde börja blogga på engelska så att ni fattar. Hello, it now works to comment on my blog. Jezus people, thanks for your support. I´m out!

måndag 11 juli 2011

Robot!



Sitter här och lyssnar på "Robot" av 3oh!3, man måste verkligen tycka om 3oh!3s musikstil för att tycka om denna. Den är väldigt speciell. Jag tycker om den väldigt mycket, jag tycker om 3oh!3 väldigt mycket så! ;)


Spotify länk: 3OH!3 – Robot

söndag 10 juli 2011

Den Blinda Sidan..elr?


Hejsan, svejsan, trevligt sommarväder! Har nyss varit och badat med syrran! Igår såg jag på "The Blind Side", tkr att alla borde se den filmen, den var jättebra, väldigt fin historia! Rolig också :)
Nu blir det att spela spel med syrran. Hoppas att ni har det bra, sköt om er så hörs vi! :)

fredag 8 juli 2011

Amerikansk mat med tyskar :D

Tjooosan! Vid klockan 5 kmr den tyska familjen hit för att äta amerikansk mat med oss, ganska ironiskt. Vet inte vrf men det känns dumt...halv åtta drar jag härifrån ändå så!
Tror faktiskt att jag ska ta och måla lite, inte gjort det på evigheter! Aja, vi hörs snart igen små barn :)<3

torsdag 7 juli 2011

Kväll i värmskog C

Tjabba! Asså jag älskar verkligen mina vänner...dom är så awesome :)
Haha nej men nu ska jag berätta om min roliga kväll här i lilla värmskog! Cyklade ner till brandstation och möter Madu och så cyklade vi vidare till caféet som sagt. Där möter vi syrran som slutar jobba. Det var grymt med varmt så vi bestämde för att käka glass, jag...glömde pengar, så himla patetiskt xd Iaf så kunde jag låna från syrran men det sluta med att jag fick den gratis ;) Så vi gick ner till en brygga och satte oss där och käka glass och prata, mkt mysigt.
Sen skulle vi åka hem men jag och Madu ville spela minigolf, dock hade vi inga pengar men vi lyckades skrapa ihop till en person iaf (tack vare glassen). Jag måste erkänna att "Arvika" låten är verkligen fast i mitt huvuuuud. Gick runt och sjöng refrängen hela tiden.
IAF, efter minigolfen så cykla vi hem, herreguuud vad jobbigt det var. Hatar att det är uppförsbacke hela vägen hem från brandstationen. Sjukt störande faktiskt! Kom hem och var ganska så död + att ingen ville med mig till sjön. Sååå, jag drog dit själv helt enkelt. Sjön var heeelt spegelblank och det var ganska så soligt faktiskt! Det var helt awesome så jag stanna där tills det var dags för Harry Potter saken på kanal 5. Så himla sorligt att det är slut med HP forever egentligen...

Tänkte och berätta lite rolig information:

1. Mina Sillybands lyser i mörkret. Jag menar...huuur coolt? Märkte det igår när jag försökte somna...liv!
2. Man kan nu kommentera min blogg. Tack vare annaaaa...jag menar, huuuuur cooolt? Gör det gärna, så att jag ser att det funkar ;)
3. Jag har en ny header! ;)

Meet Me Halfway

Ska snart cykla ner till brandstationen och träffa Madu, sen fortsätter vi till caféet....blir kanske bad på vägen tillbaka, uppförsbacke hela vägen från brandstationen-hem! Hörs! :)





onsdag 6 juli 2011

tipspromenadis :)

Nyss kommit hem från en chill kväll ute i solen med underbara värmskogingar. Det var tipspromenad med kontroller och jag och Madu satt och hade en kontroll tillsammans. Det var väääldigt kvavt och varmt, speciellt när man går i en backig skog med mygg och ormar (madu såg en orm...och skrek). Men det var najs och imorgon blire att åka och träffa folket igen på morgonen och så blire kanske en glass-trip till caféet med madu och syrran (som jobbar där ändå) så jag hoppas på awesome väder :D Ha det bra för det ska jaaa :)






Bild från i vintraaaas<3

måndag 4 juli 2011

ärvikä



Yo! Imorgon blire att åka in till arvika och sova över hos anna, det kommer bli gr8 som vanligt såklart :D Hörs! :)

gammal bild från danmark...






söndag 3 juli 2011

Clairés



Lite coola saker enligt miiiig :) Måste verkligen börja spara pengar inför nästa år....

Bloggarkiv