onsdag 30 november 2011

Going to HELL


Korridors-chill med Madu innan utvecklingssamtal. Jag kommer dö. Syns i himmelen! (Vilket konstigt ord "himmelen är", stavas det verkligen så?)

tisdag 29 november 2011

Imorgooon

Ni får en awesome bild i repris på mig och Fannie från Halloween :)
Tränade ikväll och imorgon blir det en kort dag i skolan. Jag bloggar imorgon!
God natt alla underbara!

Akta!

Akta! Sur deg!
Nu var jag smart huh? ;)

måndag 28 november 2011

Såklart!

Jag till 118 800: "Vem är emilia ekström från värmskog?"
Svar: Emilia är en asgrym tjej som klarar av allt. Hon lärde sig spela harpa innan hon fyllt fyra, gjorde en hole-in-one på sin första golfrunda och har memorerat hela nationalencyklopedin. Hennes flickrum är så fyllt med pokaler och medaljer att man knappt kan komma innanför dörren. Den här tjejen kommer en dag ha hela världen inlindad kring sitt lillfinger.

Jaa, vad ska man säga, personen hade helt rätt, en dag kommer jag ha hela världen lindad kring mitt lillfinger. You better watch out! ;)

28/11

Sitter här, har dret ont i magen, mår allmänt dåligt, vilket jag har gjort hela dagen. Fyy vad illa det ÄR! Dricker varm choklad med ett sögrör, har tänt levande ljus och har min tomte på. En lysande snygg grej som sitter fast på fönstret!
Funderar på att göra klart en samhälls uppgift. Borde inte ha så mycket kvar nu! Men jag hatar verkligen samhäll så jag brukar aldrig göra uppgifterna, dock så måste dom vara klara om jag ska få ett betyg så det kanske är dags att step it up lite!
Lyssnar såklart på julmusik också! Just nu lyssnar jag på denna, bara för att Heather är bäst!

söndag 27 november 2011

Oh happy sunday

Ja ni, då vad första advent snart över också!
Typiskt mig att börja städa halv åtta på kvällen. Sååå jag asså -.-'
Det är måndag imorgon och jag VILL INTE gå till skolan. Jag vill verkligen inte! Ingen skjuts hem har jag heller. Vet inte vad jag gör, men jag orkar seriöst inte bry mig. Ja, jag är jättepositiv nu för tiden. Jag vet.
God natt allihopa! Haha :P

Första advent....elr?

Hej folket!
Första advent idag. Känns inte som det. För det är 10 grader ute. HELT stört!
Usch, inte kul asså. Jag är helt depp pga det.
Annars så lyssnar jag på julmusik, Glee ofc ;) Borde egentligen städa också men det går ju som vanligt när jag ska städa...det blir inget alls.
Ska på adventsgudtjänst klockan tre och sen blire skype med syrran vid fem.
Det är typ det jag ska göra idag.
Jag är jätte deprimerad.
Det blir ingen jul iår.

lördag 26 november 2011

Tchenare

Tcheeena, efter en dag fylld med turkey, amerikaner och en massa annat thanksgiving stuff PLUS en hardcore färjestad match så chillar jag med en dret bra bok och med en mega bra låt:
Njuuut :)

fredag 25 november 2011

Ustream, Thanksgiving....peace



Sådär...inget blogginlägg igår, om ni tyckte att det var hemskt så får ni slå mig när ni träffar mig nästa gån antar jag ;) Nej men så här var det.
Först var det ju skola, men sen så var det ju även Thanksgiving igår! Vi firar ju såklart Thanksgiving, mamma är ju från Usa. Vi fira det inte så jättestort igår för vi ska fira det mer imorgon (lördag) men en massa andra amerikaner.
Sen så logga jag in på datorn och såg att The Hillywood Show skulle ha ett Ustream event (jag hade iiiingen aning om vad det var haha), iaf så gick jag dit och man får alltså se och höra dom live medans man kan chatta med dom. Det var GRYMT! Dom är ju så awesome och så sjukt vackra. Hehe, jag skrev det till dom i chatten och Hillary bara "aaaw, thank you emilia"...min reaktion var typ "HILLARY SA MITT NAMN, HOLY SHIT!"
Hillary är den till vänster på bilden <3 Älskar dom så fett mkt!
Sen kolla vi lite på en inspelad Macys Thanksgiving Parade från 2000. Alltid lika kul! :D
Sen var jag TRÖTT!
Det märktes imorse kan jg lugnt säga.
Hann inte äte frukost, det var ingen god lunch i skolan men dom hade världens mini clementiner som var dret goda. Så jag åt två sånna. Inte den bästa lunchen.

Just nu sitter jag på donken i Kd, har fått mig lite mat och om en kvart får jag äntligen åka hem och få riktig mat! Ja, okej, nog om mat nu kanske!
Sen blir det också julauktion i Malsjö med massa awesome folk, t.ex Fannie och även Madu. Kommer bli en gr8 start på lovet gott folk :)
Ska försöka blogga innan vi åker imorgon!
Peace

onsdag 23 november 2011

värdelöst iaf

Saknar Usa. Ska bli gött att åka dit till sommaren.
Det är Thanksgiving imorgon också. Wopdidoo. Kommer ju verkligen kännas som det. Skulle verkligen vilja fira det i Usa någon gång!
Blir att fira det på lördag med en massa andra amerikaner iaf :) Det blir nog kul!
Nej nu måste jag plugga! :(
Värdelöst inlägg, sry <3

tisdag 22 november 2011

Hinner aldrig

halloween bild i repris...

Ja ni, då har jag gjort allt jag ville göra idag, förutom att plugga....skräll!
Så nu blire att plugga ett tag framöver, måste ha tid att läsa lite Vampire Diaries också. + att jag är i desperat behov av att städa mitt rum. Funderar skarpt på att skippa Glee imorgon kväll bara för att städa, annars kommer det aldrig bli av :(
Vi får se hur det blir!
Ha en trevlig kväll allihopa!
I fredags:

*marcus sitter och förklarar till Shasi om ett slags spel på datorn där man är coach över ett fotbollslag*
Jag: "Jahaaaa, typ som Farmville asså?"

Homie

TJOOSAN!
Sådär ser jag absolut inte ut just nu men jag ville ha en "tummen up" bild så det fick bli min "Justin Bieber lugg och keps" bild :D
Kom som sagt hem tidigt, lite innan tolv. Då blev det frukost! Sen så chilla jag framför Tvn tills pappa drog till jobbet och sen bestämde jag mig för att träna lite. Blev en kvart på motionscykeln sen ett litet Zumba pass som jag råka ladda ner på något mysko sätt, men det funka iaf ;)
Om det är ngt jag suger på så är det att ladda ner saker från nätet. Basic stuff går men blir det liiite mer komplicerat så bara skiter jag i det. Jag laddar t.ex aldrig ner filmer, utan om jag vill se på något, t.ex. Glee så kollar jag på "gratis sidor", så man slipper ladda ner det till datorn.
Nu blir det en snabb dusch och sen bilre att fixa något att äta sen plugg :)

Jag är inte glad?

God morgon folket! :)
Varför gjorde jag nyss en glad smiley? Jag är sååå inte glad idag asså....-.-'
Usch...vaknade tio minuter innan min skjuts, hittade inte min förbannade nyckel och sitter här och svälter ihjäl för ngn frukost hann jag ju inte med såklart. Har EN lektion, en ynka lektion och sen så har jag tur nog att kunna få skjuts hem med pappa som ska in till Kd. Då ska jag hem och äta frukost. Det här är ingen bra start.....

måndag 21 november 2011

EN lektion!

Har en lektion imorgon och kommer hem mega tidigt! Ska dock göra en presentation på den enda lektionen vi har! Jag är inte ALLS förberedd haha! Jag och linnea ska prata om ökenspridning....oh happy days!
Hörs imorgon :)

What the....

Okej, det var droppen, snacka om moodswings. Endast så är jag gravid med the next baby jesus elr så har jag världens PMS swing. Vem sitter och grinar pga julmusik? Hahaha omg asså. Livet som tjej <3

Positivt tänkande

Åh, vill bara sluta. Kom till hirstia lektionen och fick reda på att vi var tvungna att göra en massa frågor som vi ska skicka in innan midnatt på onsdag. Så. Inte. Okej.
Uh! Har en massa saker i skolan den här veckan och thank god att jag slutar tidigt imorgon så att jag kan åka hem tidigt och göra klart en massa skol saker.
Men jag ska inte ge upp!
Första advent till söndag ju och thanksgiving firande, hockey match på lördag. Ska bli så himla kul! Så det är ingen idé att deppa ihåg över skolan än! Kommer ju hem tidigare idag också :)

Sova....

Taggad, lila elev!
Nej usch, jag vill sova :(

söndag 20 november 2011

Chill vecka!

Måndag: Vanlig dag
Tisdag: Slutar 11 + att jag kan åka hem med pappa tidigt
Onsdag: Vanlig dag + pingis på idrotten :D
Torsdag: Riktiga Thanksgiving
Fredag: Jul auktion i Malsjö istället för Tonår! :)
Lördag: Blir att fira Thanksgiving i Karlstad och sen åka på Fbk match :)
Söndag: Första Advent med liten jul marknad i Värmskog

Tror faktiskt att jag kommer klara av denna veckan med ;)

Älskar dig!

Halva livet har tillbringats med dig vid min sida.
Genom flera bråk, skrik, tårar, skador, ensamhet, glädje, skratt, dumhet, TOTAL stupidity, awesomeness, galenheter och genom en helt crazy emotional period av 8 år. De flesta växer ifrån varandra, skaffar nya vänner, byter skolor, flyttar.
Vi har gått igenom så sjukt mkt tillsammans, mer än vanliga kompisar brukar göra. Dödsfall, sjukdomar. Vi har stöttat varandra genom allt.
Minnena vi har är väldigt speciella och aldrig kommer jag glömma bort allt vi har gjort tillsammans.
Kompis, syster, familjemedlem, soul sister, tvilling. Love you snygging :)<3

lördag 19 november 2011

Gymnasiet ftw!

Kom att tänka på en sak förut, i år började ju jag IB på Älvkullen i Karlstad, innan det så gick jag på Kyrkeby i Arvika. Men det känns som om jag aldrig har gått i Arvika. Vissa gamla kompisar och klasskamrater känns redan som främlingar bara för att man inte träffar dom varje dag som man brukade göra. Det känns som om det var evigheter sen jag gick runt i kyrkebys korridorer och det känns som åratal sen vi slutade nian.
Men jag vet inte om det är negativt elr positivt att det känns så. Det känns så himla härligt att slippa samma rutiner som man hade i 4 år på kby och att få komma till en ny stad med nya människor är awesome! Det är gött att få komma till en klass där folk faktiskt bryr sig om skolan och deras framtida karriär och faktiskt vill lägga ner sig i skolan. Det var nästan ingen i min gamla klass som valde en studie förberedande linje. 5-6 stycken tror jag, kommer faktiskt inte ihåg exakt men det var inte många iaf.
Det känns som en positiv sak att komma ifrån Arvika och bara få börja om på nytt, träffa en massa nya, gå på en ny skola, nya lärare och gå en linje där man faktiskt lär sig ngt och där allt är på en högre nivå.
Vissa saknar jag, men om jag ska vara ärlig så saknar jag inte klassen i sin helhet, det låter ganska grymt att säga så men jag måste vara ärlig. Jag stack ut, var inte alls som alla andra som ville se ut och vara som alla andra, det känns dom om klassen skämdes för mig.
Nu är det way bättre och även om jag saknar vissa personer så är det gött att slippa alla jobbiga fjortis bråk, omogna skolkare, no lifers, sånna som inte bryr sig alls och känslan av att behöva vara som alla andra. Gymnasiet ftw!

Breaking dawn :)

Awesome bild som jag och Fanny tog påväg in till stan/bion! :)
Filmen var helt GRYM!
Själv tycker jag att filmen skulle ha varit från 15 som den var från början, men sen vet jag att är man inte 15 när filmen kommer ut så blir man sjukt sur. Jag har själv varit i den situationen när det var dags för Eclipse men sen ändra dom den till 11 även fast jag och Fannie hade tänkt att gå ändå (vi var 14). Så jag förstår att det är många som vill se den som är yngre än 15 men att man kan se den när man är 11 är lite väl extremt. 13 är en perfekt gräns men den finns ju inte i Sverige...sånna här filmer borde ha 13 års gräns, en 11 åring är liiiite ung för sånt här ;)
Så tkr jag iaf!

Filmen var iaf jättebra och jag längtar redan tills sista delen. :)
Visst är det lite sorgligt att det tar slut sen men Stephenie Meyer har ju fler böcker som ska bli filmer. Iaf en, The Host. En helt GRYM bok!
Hoppas att hon fortsätter att skriva fler totally awesome böcker för hon är grym! :)

onsdag 16 november 2011

So mainstream



Har ett ord för detta: MAINSTREAM!
Känns om om jämt hälften av Sveriges befolkning har Iphone och har/ska färga sitt hår rött nu för tiden!

måndag 14 november 2011

Hungrig?

Vet inte varför men det känns som om någon är på väg att typ äta upp mig....konstiga känslor man får ibland :s

söndag 13 november 2011

America

Ett till inköp från i fredags :) Ni anar inte vad hyper jag blev när jag såg den här tröjan som jag har letat efter i evigheter. Härligt asså! :)
Tänkte skriva det här inlägget för att tipsa om en awesome låt som Glee sjunger. Så sjukt bra! :D

Så, klicka där nu och njut. Imorgon är det skola och jag är taggad, vill träffa alla mina IB:areeee! :)<3

Och om ni vill lyssna och se på ännu ett bra uppträdande från Glee:

Hemma!

Tjoo, är hemma från Mjölby nu. Det var jättekul att träffa alla igen! :)
Nu måste jag plugga lite. Trök!
Tänkte visa min awesomea mössa som jag köpte i fredags också från Intersport :)
Ha det bra så hörs vi!

torsdag 10 november 2011

Tävling! :)

Tjoo!
Tänkte bara flascha om den här tävlingen som finns på facebook genom en sida som heter "PhoneArt" där man kan vinna skitcoola Iphone4!
Checka in och var med och tävla ;)
Delar ni även på eran blogg så har ni chansen att vinna en Ipad2....hur grymt som helst! :D

Punkter av awesomeness

Tjaaaa! Visst är jag grym? Inte bara på grund av sminket på bilden utan på grund av att:
* Jag fick godkänt på ekonomi arbetet. ÖVERLYCKLIG! It´s OVER!
* Jag fick A på en till engelska uppsats :D
* Jag klarade att skriva mkt på historia provet och hoppas på MINST E!
* Jag ska på tonår imorgon
* Jag ska till Mjölby mellan lör-sön på återträff! :D
* Jag måste egentligen plugga till helgen
* Jag får plugga på tåget
* Nu har jag gått för långt med dessa punkter av awesomeness
* Hej då :)

tisdag 8 november 2011

Toy Soldiers

Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers...

måndag 7 november 2011

Oh there goes gravity

Tjoo!
Sitter här och lyssna på underbara Eminem. Borde egentligen plugga, som vanligt asså. Men det händer ju inte verkar det som. Aja, börjar bli sent så jag får väl ta och göra någonting litet iaf så att jag inte är helt värdelös! Har varit jättetrött idag, inte ofta jag är så trött att jag sover hela vägen hem men idag har det varit riktigt jobbigt asså!
Nej, ni får ha det så bra, lyssna på Eminem....han äger <3

söndag 6 november 2011

Who?




Who let the dorks out?
OPI

Who let the dorks out?

Tjooohoo!
Är super taggad inför EMA ikväll! Får se om jag ser hela, elr om jag spelar in en del, det är ju ändå skola imorgon och måste ju alltid gå upp så tidigt! -.-
Ska måla naglarna nu med OPI nagellack, Glee kollektionen, "Who Let The Dorks Out?" heter den :)
Sen ska jag baka ngt och sen blire bara chill! Lyssnar på jul musik och har den allmänt bra. Okej, jul musik, lite väl tidigt kanske men när J.B släpper ett nytt album så måste man bara lyssna på det! :) Så bra! Han är sjukt bra! :D

Hoppas att ni alla har en bra kväll :)

lördag 5 november 2011

Hata samhällskunskaaaap

Vilken dag!
Vaknade sent, åt middag till frukost!
Sen så har jag chillat och äntligen så gjorde jag klart en samhällsuppgift som "egentligen" skulle ha varit inne för länge sen men bara vi skickar in den före jul så gills den men saken är att vi har fler uppgifter i samhällskunskap som måste in så jag låg (ligger) efter ganska mkt! Ger vi inte in uppgifterna innan jul så får vi inget betyg. Så nu är iaf en utav uppgifterna klara och inskickade :D Känns så himla gött för jag seriöst HATAR all samhällskunskap!

Tänkte bara säga ett stort TACK till alla som har röstat på min bild. Just nu så är jag med i finalen. Och i finalen så är det den med mest röster (igen) som vinner. Så då får ni banne mig tvinga alla ni känner att rösta!! Men jag ska meddela alla jag känner när det är dags att rösta (tro mig). Så tagga ännu en röstning sen hahaha! :D
Kram på er alla!

Kom igen! :)

Tjoosan!
Jag har nu kommit upp i cirka hälften av rösterna jag behöver för att komma med i topp 20 (finalen). Jag är verkligen tacksam för varenda en som röstar! Keep voting! :)

You sneaky mom!

Det här är en utav de roligaste videorna jag har sett på sistone! Ni måste bara lyssna på dessa söta ungar!


Enjoy!

fredag 4 november 2011

Julmarknad!

Tjoosan! Var i Sunne idag med mamma och pappa och några andra. Mer exakt så var vi på en julmarknad i Mårbacka. (Där vart Selma Lagerlöf bodde you knooow) Det var jättenajs och jag fick världens jul känsla. Det var awesome! Köpte bara korset, hade inga egna pengar ändå! Gillar verkligen korset och jag fick det för bara 50 spänn så det var helt klart värt det!
Helt lyckad dag!
Imorgon och söndag så måste jag plugga. Har inte pluggat ngt än under lovet (skräll), så jag MÅSTE verkligen! Ligger redan efter!

Tack till alla som röstar/har röstat/ska rösta på min bild. Är jättetacksam! :)
Länk:

Dagens bästa! Nyan nyan nyan nyan nyan

Dagens bästa!

Världens bästa plats.....seriöst!


Rösta gärna på mitt bidrag till en tävling s.k "Världens bästa plats". Jag ställde upp med en bild från WSJ som verkligen var dom två bästa veckorna i mitt liv. Jag blir grymt tacksam om ni röstar. Puss på er <3

torsdag 3 november 2011

Örebrooo


Favorit köpen från idag. Båda två från Monki. Fick även en tröja från NewYorker och ett par svarta jeans från Cubus. Mkt lyckad dag. Fick ju träffa syrran också! :D
Imorgon så ska jag på en julmarknad uppe i Sunne med mamma och pappa, vi ska även träffa några som vi känner och gå runt och kolla lite där. Blir nog mysigt det!
Det är allt för idag, tar kanske med kameran imorgon så att jag kan visa lite bilder för en gångs skull. Dålig bloggare!!
Kram på er!

onsdag 2 november 2011

Dreglaaaar

Tänkte avsluta dagen med denna underbara bild som ni kan dregla över. Tänkte även säga att jag ska till Örebro imorgon så det är inte säkert att jag hinner blogga! "/
Hoppas ni har det bra iaf! :)
God natt <3

Riktigt seriöst....



Tjoosan!
Typiskt mig att inte kunna hålla det seriöst speciellt länge. Kände ändå att jag saknade min tandställning lite grann ;)
Nu ska jag dra mig mot duschen och radera detta ansikte forever and ever.
Ska bli så himla gött!
Tack för mig! :)

Färger, ideer

Sådär, på begäran så tänkte jag visa vilka färger (hehehe, otvättade) jag använder. Det är faktiskt mammas färger som hon har köpt för typ, åratal sen. Vi har iaf haft dom så länge jag kan komma ihåg. Fast jag har nästan aldrig riktigt använt dom förut.
Färgerna kommer från Grimas vilket är ett jättedyrt men jättebra märke. Är man ute efter bra kvalitet så ska man köpa från Grimas.
Om jag ska vara helt ärlig så målade jag detta bara för att jag ska duscha sen hahaha. De är jättelätta att tvätta bort sen efteråt vilket är jättebra för vissa färger är jättejobbiga att få bort ibland! Då är det nästan inte värt det känner jag!

När jag gjorde pusslet för Halloween så använde jag alla färger ovanför. För den här så gjorde jag först en hel-vit bas och sen så använde jag bara svart. Jag blandade olika gråa nyanser med hjälp av den svarta och vita.
No big deal!
Jag använder bara en svamp för att täcka större ytor och sen använder jag bara den där lilla penseln till resten.

Och sen så får ni inte glömma att inte ha ömtåliga kläder på er under tiden ni målar, efter kan ni ju såklart byta. Sen så målar jag alltid bättre med musik på.
Idag blev det ju såklart Born This Way albumet ;)

GOOD LUCK! :D
kommentera mer än gärna om ni undrar ngt elr om ni har ngt som ni vill att jag ska göra/måla :)



Lättroad asså....hahahaha

Seriöst lättroad. Detta är hilarious. Jag ser ju jätterolig ut! HAHAHAHA

Born This Way


Ja....onsdag eftermiddag, jag är allmänt irriterad och vet att när jag är irriterad så är den bästa medicinen för mig att måla. Har faktiskt tänkt på just den här sminkningen från Lady Gagas Born This Way video ett tag och har alltid velat prova den. Mest för att se om jag skulle klara av den över huvudtaget elr om det bara skulle se helt misslyckat ut. Tkr faktiskt att jag lyckades bra! Över förväntan om man säger så :)
Det är så himla härligt att göra ngt sånt här, man börjar, så kan man omöjligt sluta sen tills det ser okej ut. Man kmr in i ngn slags trans där man bara målar och målar.
Just nu väntar jag tills kameran har laddat klart så att jag kan ta bättre bilder och visa er mer :)

btw, det där med låtarna var bara att dom började nästan exakt likadant haha ;)

Born This Way videon kan ni hitta här:

Bloggarkiv