tisdag 8 september 2015

Det var ett tag sen

Tionde Maj. TIONDE MAJ? Jag har inte skrivit ett inlägg på nästan fyra månader. Det är inte okej, jag älskar min blogg och nu ska det banne mig bli ändring på det. Im back in the blogg-business people.

Så vad har jag gjort och vad gör jag? Jag har jobbat på cafét hela sommaren och jobbar fortfarande där September ut. I Oktober så ska jag till London med pappa och jag ska även både plugga samt göra Högskoleprovet igen för att förhoppningsvis höja mig. Sen så har jag tänkt mig att jobba på julbordet som vi har på cafét. Lite lagomt med jobb, lite lagomt med plugg och lite lagomt med tid för annat, så vill jag ha det just nu.

Annars är jag helt inställd på att börja läsa nästa höst. Den nya planen jag har är att plugga utomlands. Jag vill läsa Civilingenjör Arkitekt, ett program som finns i Göteborg eller Luleå. Högskoleprovspoänget för att komma in på Chalmers ligger på 1.9, so thats out of the question, vilket då innebär att om jag vill läsa det programmet så måste jag först och främst höja mitt HP lite grann och sen flytta upp till Luleå. Helt okej, om det inte vore så att jag hatar kyla, vinter och allt därtill. Jag är inte helt emot tanken att kanske flytta upp dit men letar helt enkelt efter andra möjliga idéer, varav utomlands står högst upp på den listan. Det som är skönt är att eftersom jag har ett internationellt diplom med internationella betyg så kan jag plugga vart jag vill i hela världen. Kanske inte var så illa att plåga sig igenom IB nu ändå...

Nej eftersom det är första inlägget på så länge så känns det som att jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst. Klockan börjar dock bli mycket och även om jag inte har något planerat imorn så är det dags för mig att sova. Jag kommer som sagt att uppdatera oftare framöver för jag har verkligen saknat min lilla blogg.

Kan inte sluta ett blogginlägg utan några random gifs. Im back, let me have my moment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar