måndag 28 december 2015

2015

Yees, nu är det än en gång dags för mitt inlägg om året som gått. Älskar att skriva dom här även fast det tar evigheter so, here we go, mitt 2015:

Januari:

Jag spenderade i princip hela Januari-månad hemma i New York City. Jag var till Great Neck typ en vecka och vaktade Hudson för andra gången kommer jag ihåg. Snöstormen Juno drog in över NYC och heeeela staden verkligen stannade. Jag firade min kusin som fyllde år och var in till Manhattan med hon och hennes pojkvän en gång, vi gick även på en Broadway Show vilket var det coolaste någonsin. Den 20 Januari var en utav mina favoritdagar från iår, det var då som jag och Sara spenderade hela dagen i stan tillsammans. Vi gick på museum, gick genom Central Park, tog tunnelbanan till Brooklyn och gick över the Brooklyn Bridge och sen så var vi med om en utav de finaste solnedgångarna någonsin när vi hade gått ner till Battery Park, där man har utsikt över frihetsgudinnan. Om jag kommer ihåg rätt så flög jag till Orlando, Florida den sista Januari också.

Februari:

Dom första dagarna i Februari spenderade jag som ni säkert vet i Disney World och Universal Studios. Det var så himla, himla kul och jag hade verkligen aldrig kunnat gissa att jag skulle få åka till Florida igen. Fick ju se sjukt mycket och gå på en privatfest i Universal Studios på kvällen!?! Asså...sjukaste som hänt iår iallafall. Hade halva parken med alla attraktioner öppna för bara oss och buffé och livemusik och hela rubbet. Sen så åkte jag hem till NYC igen och spenderade ännu en vecka i Great Neck. Kommer ihåg att jag då blev råsjuk och var sjuk sen i över en månad nästan. Den 21 Februari var det snökaos och jag släpade fram min resväska genom halva Queens på typ 3 olika bussar för att ta mig till flygplatsen där jag sen tillslut flög till Nashville, Tennessee.

Mars:

Jag var i Tennessee i tre och en halv veckor. Jag umgicks i princip bara en massor med den familjen och vi åkte in till Nashville ett par gånger och gjorde en massa olika saker. Det var bara en väldigt avslappnande och kul period för mig då jag verkligen älskar att vara hemma hos dom. Tycker även att Nashville är en helgrym stad. Jag tog även under den tiden en roadtrip upp till Ohio med deras dotter och var där två dagar. Jag fick ju även flyga en gång också vilket var superkul såklart. Den 17 Mars så var jag tyvärr tvungen att lämna dom igen för att flyga vidare till Dallas, Texas. När jag lämnade Tennessee så kommer jag ihåg att jag verkligen började känna av min hemlängtan. Jag började bli ganska trött på att ständigt resa runt och "byta" hem och kommer ihåg att jag tyckte det var jobbigt att lämna dom då de ändå verkligen känns som min andra familj. Hur som helst så bar det iallafall av till Texas. Det var i princip sommar där och det var så skönt att kunna sola och bada varje dag haha. Jag gjorde en massa roliga saker i Texas och trots att jag var lite nere så var det ändå riktigt kul att vara där. Det roligaste var nog resan till Austin (sån himla fin stad) som jag gjorde med deras dotter samt att få åka till ett "gun-range"-aktikt ställe och skjuta.

April:

I April så flög jag tillbaka till NYC igen. Jag var där ett par dagar och sen så åkte jag till New Jersey där jag mötte upp med Sara. Vi åkte hem till vart hennes familj bodde i Pennsylvania och spenderade några dagar där. Vi åkte till Washington D.C en utav dagarna vilket var riktigt kul och på påskdagen så var jag och Sara till Hershey Park. Jag åkte sen tillbaka till NYC och hade typ en vecka där innan jag skulle åka hem till Sverige igen om jag kommer ihåg rätt. I mitten av April så kom jag hem till Sverige och den första veckan kan vara det konstigaste jag upplevt i mitt liv. Jag hade inte varit hemma på så länge att allt kändes som en dröm. Jag kommer ihåg att jag åkte in till Karlstad en utav de första dagarna och fick seriöst ångest när jag gick runt på stan för att allt kändes så alien haha. Vet inte hur jag ska förklara det men alla som har varit borta en längre tid vet vad jag pratar om. T.o.m mitt egna rum kändes konstigt och det tog drygt två veckor tills det började kännas som normalt igen. Riktigt konstigt fenomen det där.

Maj:

I maj så började jag jobba på cafét igen och om jag ska vara helt ärlig så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde mer den månaden. Kan inte ha hänt något värst spännande isånnafall. Det enda jag kommer ihåg var att jag mådde väldigt dåligt efter att jag kom hem från USA och våren/sommaren var inte alls speciellt kul.

Juni:

I början på Juni så åkte jag och min familj upp till Östersund för att fira Gabriela som tagit examen. Sen så tog även Fannie studenten här hemma i Värmland. Jag försökte distrahera mig själv mycket i somras så jag jobbade så mycket jag kunde för att tänka på annat. Tyckte även det var kul att jobba igen och blev glad av att vara runt mina arbetskompisar där så försökte vara där så mycket som möjligt.

Juli:

I Juli så jobbade jag också mycket men åkte även till Stockholm en helg. Vi hade besök från USA vilket var kul (dom jag åkte till Florida med). Jag umgick mycket med kompisar. Tror vi firade fjärde juli (?). Mycket händelserik månad som ni alla märker haha.

Augusti:

Sommarens höjdpunkt: Arvika Hamnfest/min födelsedag-helgen. Det var absolut det roligaste i somras, hade SÅ kul alla fyra dagar/kvällar/nätter med en massa utav mina kompisar i Arvika och från Värmskog. Det var även The Island Festival med David Guetta i Augusti vilket också var en utav de bästa dagarna/kvällarna iår faktiskt. Augusti var en bra månad.

September:

Jag jobbade helgerna på cafét vet jag, Syrran fyllde år så vi firade henne. Sen så började jag plugga inför högskoleprovet ganska mycket. Inte så värst spännande månad om jag ska vara ärlig haha men inte den värsta heller.

Oktober:

Oktober var en lite konstig månad tycker jag nog ändå. Först och främst så var det Arvika marten, sen så började jag på det där jobbet och var där i 2,5 dagar haha. Sen så åkte jag och pappa till London vilket var riktigt kul faktiskt. Vi hann med så mycket på sån kort tid. När jag kom hem så skrev jag höskoleprovet och efter det så firade jag Halloween. Låter inte som så mycket men eftersom Oktober är min favoritmånad så är det alltid typ min favorittid på året. Alltid så mysigt.

November:

Ja...November, förra månaden. Måste ha varit en händelserik månad i mitt lilla liv då jag inte kommer ihåg att jag gjorde nåt alls. Nej men det var iallafall då jag opererade mig och låg hemma i en vecka och knarkade värktabletter. Vi firade Thanksgiving och första advent och jag umgick mycket med mina kompisar vet jag.

December:

Äntligen framme vid sista månaden. Mitt liv har inte varit så värst spännande den senaste tiden hörni. Jag är kinda i en awkward-stage där jag inte riktigt vet vad jag håller på med. Men det är okej. Tar fortfarande igen mig från all resing och jobbing jag gjorde resten av året typ haha. Nej men det har varit en mysig julmånad då jag har umgåtts sjukt mycket med en massa olika kompisar, nästan varje dag, lite överdrivet nästan. Jag jobbade nån dag också, firade jul och ska snart fira nyår. Ska idag eller imorn skicka in min ansökan för Universitet i Skottland, pretty exciting stuff. Men mer om det nästa år.

Ganska crazy år. Hunnit med att se ganska mycket. Blir intressant att se hur 2016´s inlägg kommer se ut om ett år.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar