måndag 11 januari 2016

Några mål för 2016

Att hitta balans i livet är svårt. Skitsvårt faktiskt. Jag har själv aldrig lyckats, men jag känner att under 2016 så ska jag kämpa ännu mer för att hitta något slags mellanläge. Någonstans mellan att vara överlycklig och att vilja ta livet av sig. Någonstans mellan att vräka i sig onyttig mat och att svälta sig själv. Ja listan kan göras lång på motsatser men ni förstår vad jag försöker förmedla här. Jag är väldigt svart eller vit i hur jag tänker. Nåt är endast bra eller en kris. Tänk er att eran hjärna är den mest dramatiska människan någonsin, där har ni vad jag lever med.

Imorgon så ska jag börja träna. Jag har gått upp mycket i vikt igen vilket jag faktiskt är helt jävla okej med även fast samhället inte är det. Lite jobbigt att märka att man inte riktigt passar i alla sina kläder längre men jag väger hellre mer än att vara deprimerad och gråta över att äta en bit bröd. Jag är snygg ändå tbh. Därför är det viktigt för mig att approach det hela med ett annat synsätt. Jag ska därför aldrig under några omständigheter ställa mig på en våg. Tror det kommer vara så himla bra för mig faktiskt och jag rekommenderar alla andra i hela världen att göra det samma.

Annars så har tänkt länge på om jag ska ha några nyårslöften i år men jag har istället kommit på att jag ska ha mål och saker jag vill uppfylla istället, "löften" låter så hardcore haha. So without further ado, här är vad jag vill uppnå under 2016:


  • En sak som jag velat göra i typ 2 år nu är att bli organdonator. Jag anmälde mig idag faktiskt. Fattar inte varför jag skjutit upp det så länge då det verkligen är något jag supportar till 150% och jag tycker att det är en självklarhet. Gör det ni också. Why not liksom. Inte som om ni kommer ha någon användning för eran fot eller mjälte efter att ni dött. Right? Ni gör det HÄR (click here to save a life...or several...do it)
  • En annan sak som jag velat göra hur länge som helst är att ge blod och i detta nu så anmälde jag mig för blodgivning också. Det var väldans vad philanthropic jag kände mig idag. Hoppas ni alla som kan går och anmäler er också, det tog 1 minut på https://geblod.nu/ 
  • Jag vill börja plugga. Arkitekt och ingenjörs-linje förhoppningsvis!
  • Jag vill läsa mer. Vill ni se vilka böcker jag läste under 2015 så kolla inlägget här!
  • Jag vill måla mer, vilket jag förmodligen lär göra eftersom jag ska gå en skisskurs. Hella excited för det. Älskar att måla.
  • Ett mål är att aldrig gå tillbaka till hur jag haft det de senaste åren. Att aldrig förlåta och börja umgås med folk som trycker ner mig varje dag igen och att fortsätta vara glad och träffa nya, underbara vänner som tycker om en för den man är. Så viktigt. Expect nothing less than acceptance.
  • Att sluta tro att folk hatar mig 24/7. Det vore ganska befriande faktiskt.
  • Jag vill alltid resa till nya länder och idag så bokade jag och Gabriela våran resa till Skottland faktiskt, så det kommer bli sjukt kul. Ett nytt land för mig. Förhoppningsvis blir det fler i år.
  • Jag vill äta mindre kött och kyckling, mest för att jag inte tycker att det är speciellt gott men också för att det är så mycket bättre för...världen.  
Soooo, thats it. Det viktigaste för mig i år är att fortsätta må såhär bra. Asså tror ingen förstår hur konstigt det kan kännas att spendera en hel dag med att vara...helt okej och glad. Jag håller fortfarande på att bli van. Hoppas ni alla finner glädje under 2016! Ni alla förtjänar ett amazing år!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar