torsdag 25 februari 2016

25/2

Känner för att skriva av mig lite, för vem älskar inte att läsa om andras liv. Just den här veckan har varit ganska händelserik. Jag känner alltid att ju närmare våren och sommaren man kommer desto mer händer det varje vecka. Tror jag har planer och tider att passa varje vecka fram till Juni snart. Hur som helst så började jag veckan med att åka till Karlstad och gymma, sen så tog jag tåget upp till sagolika Sunne där min underbara vän Ebba bor. Sov över där en kväll och åkte sen tillbaka till Karlstad, gymmade och sen så träffade jag Fanny och åt mat på stan och satt och prata i ett par timmar, supertrevligt. Igår så åkte jag in till Arvika med pappa och träffade Ellen och Selina för en fika på Nordells. Idag har jag inte gjort så mycket, har målat lite mer på en bild jag jobbar på och sen så kom Selina hit ett tag vilket var superroligt. 

Mer allmänt i livet så har jag fått säsongsjobb på cafét igen. Sen så ska jag och min syster till Edinburgh den 31 Mars till 5 April. Jag vill såklart känna av hur staden är ifall jag ska flytta dit och sen även hälsa på skolorna. Har inte fått veta om jag kommit in eller inte på alla universitet än, men har kommit in på en i Aberdeen, så vi ska även ta en dagstur dit. Nästa vecka blir det även mycket bilåkning för min del. På torsdag så ska jag köra Hanna till Gardermoen. På kvällen har jag sen min Skissteknik-kurs i Karlstad. På lördag så ska hela familjen till Stockholm också. Jag, mamma och pappa ska ta en roadtrip medans Katrina och Gabriela åker tåg. Vi ska på dop för mitt kusinbarn och även sova över en natt för att göra en liten weekend utav det för att fira Katrinas födelsedag som är den 2e Mars. Sen så ska jag åka och hämta Hanna igen torsdagen efter....så ja, det blir mycket fram och tillbaka och många bilturer men jag är såpass resevan och tycker det är kul att köra bil så jag tycker mest att det ska bli kul.

Den 11 Mars så ska jag även ha min andra operation i käken. Skoj. Den här gången ska de ta ur de två skruvarna de satte ihop benbitarna med och sen sätta ner en ny skruv, den som själva tanden ska fästas i. Jag är bara glad att de inte ska hålla på att bryta av benbitar igen för det var verkligen det vidrigaste jag någonsin upplevt. Drogad blir jag den här gången också. De verkar tro att jag är rädd för att gå till tandläkaren vid det här laget för att jag alltid ber om att få droger. Tycker dock det är lite trevligare att vara lite drogad om man ska ligga där i 3 timmar och ha folk som sågar i ens mun?! Kanske bara är jag?! Blir inte alls rädd eller nervös inför sånna här saker, men tydligen verkar ALLA där på avdelningen nu tro det vilket gör det hela så komiskt för jag känner att jag måste typ låtsas lite och verka som att jag är det. Förstår inte hur jag hamnar i sånna här situationer asså haha. Fyfan. Förhoppningsvis sista operationen iallafall. 

Annars så pluggar jag inför högskoleprovet igen. Eller jag gjorde iallafall. Jag har tagit en 2 veckors break för att kunna re-focus, för det gick verkligen inte bra och jag fick inget gjort ändå, men nästa vecka drar jag igång igen. Jag går som sagt en Skissteknik-kurs på universitetet också. Jag går den bara för att jag tycker att det är kul att skissa och sen så är det såklart bra med utmaningar också, när jag målar och sketchar hemma så slutar det oftast med att jag gör sånt jag är bekväm med. Roligt att få jobba med annat material och att få prova andra tekniker. 

Was that it? Not sure. Känns som jag skulle kunna skriva 3000 ord mer här, men jag ska upp och åka till Karlstad imorgon så det får nog räcka för den här gången. Jag älskar min blogg. Helt ärligt. Min blogg är min lilla bebis som jag tagit med mig överallt sedan 2010 typ. Har inte varit den mest uppdaterade eller fabulösa genom åren, men ändå, har liksom över 1000 inlägg här, hur sjukt. Finns så många pinsamma inlägg och bilder här. Tänk den där gången ett utav mina inlägg lästes av över 1000 människor typ? Hur konstigt och random var inte det? Jag tror att jag kommer bli mer aktiv här till hösten igen, när jag ska ut på mitt nästa äventyr, vart det än blir. Just nu har jag bara inte samma "need" av att uppdatera. Var ju perfekt att ha för att hålla min familj och vänner uppdaterade i USA tex. men för tillfället är jag ju hemma och då känns det inte riktigt nödvändigt. Ibland kommer det väl något random inlägg som det här. 

Until next timeInga kommentarer:

Skicka en kommentar