onsdag 14 maj 2014

Update from the madhouse

Nämen. Lever jag fortfarande. Jajemänsan. Tro det eller ej. Here I am. At your service.

Nu ni, närmar det sig slutet av gymnasiet på riktigt. Idag var vissa i min klass klara med alla sina prov, bitchigt för oss naturare som har sista kemiprovet på tisdag. Dock är det lyxigt med 4 dagar extra att plugga på, så vi klagar inte ändå (eller?). Sååå, hur har det gått med 12/15 prov?
Började med engelska och jag trodde att jag skulle dö vid första provet. Tror aldrig jag varit så nervös i mitt liv. Tänk er att tre år av era liv har lett upp till detta ögonblicket som man aldrig faktiskt trodde skulle komma, exams. Kunde knappt sova kvällen innan och min puls var hög hela morgonen, trodde jag skulle få en hjärtattack eller något. Allt detta släppte dock efter första provet (thank god). Det hjälpte mycket att mina kära klasskamrater var där och kunde lugna ner mig lite. Engelskan gick bra överlag men det är alltid så extremt svårt att försöka gissa sig till betyg så tänker därför mest hålla vad jag tror jag får för mig själv. Sen hade vi två dagar fyllda med fysik och psykologi (= helvete). Det bestod av totalt sönderstressade pluggkvällar innan och tillslut nådde man punkten där man helt enkelt gav upp. Det gick dock helt okej, det var ett prov i fysik som kändes ganska dåligt, men som sagt är det otroligt svårt att avgöra själv hur det går. Hade sen ett svenskaprov på fredagen och det gick så himla bra. Det är lugnt min bästa exam, enligt mig själv dvs. I måndags hade jag mitt andra svenskaprov och det kändes också väldigt bra faktiskt. Satte extrem hög press på mig själv inför svenskan då jag fick högsta betygen på mocks proven och var därför väldigt lättad då det kändes bra i båda. Jag är väldigt stolt över båda mina svenskaprov, hade inte kunnat presterat bättre, sen får jag se hur de tyckte jag gjorde den sjätte juli, ska bli intressant att se.

Igår och idag så hade jag mina två matteprov. Där har jag ingen aning hur det gick. Känner att det kan variera från allt mellan en tvåa till en fyra där. Jag har verkligen ingen aning men jag hoppas bara att det räcker till för att jag ska få mitt diplom. Nu är det alltså bara ett ynka lilla ämne kvar, ett utav det värsta, nämligen kemi. Det är bara att kriga på! Snart är vi vid mållinjen och där finns det vodka samt Ayia Napa.

Slänger med en massa fabulous gifs så känns det verkligen som ett blogginlägg
Jag efter att ha skrivit en kickass uppsats:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar