torsdag 26 juni 2014

Slut på energi

Jag hade skrivit ett inlägg några veckor sen med en liten update...men tydligen så blev det aldrig upplagt och jag märkte inte det förrän idag, so sorry for that! 

Det har hunnit bli sommar och sommarlov (eller vad man nu kallar det när man tagit studenten). För det har jag också gjort, tagit studenten och allt vad det innebär; studentresa, bal, studentdag, kalas. Under den tiden så började jag även jobba på cafét vilket bidrog till ingen vila och ganska mycket stress. Jag blev sjuk efter studentresan också med en taskig förkylning som nyss har förvunnit efter typ fyra veckor. Jag jobbade dock ändå så jag har som sagt haft det ganska stressigt och jobbigt faktiskt.

Så vad gör jag nu? Jag jobbar, mycket. Sover när jag hinner. Försöker träna när jag orkar (blir oftast promenader på kvällarna). Igår bokade jag min flygbiljett till San Fransisco för den 17 Oktober. Igår ringde jag även och bokade min första körlektion. Jobbar lite mer. Fryser (where are you summer?). Väntar på att mina betyg ska komma (nästan söndag). Planerar en dagstur till Stockholm för att förnya mitt Amerikanska pass. Firade Midsommar ett tag sen också.

Livet rullar på som vanligt helt enkelt! Hoppas på att uppdatera lite mer men mina dagar är så enformiga att det känns lite ovärt. Skulle egentligen vara ledig imorn men ska nu jobba ändå. Är så himla trött att det nästan är lite jobbigt att skriva detta haha. Ska dock dra ut på en promenad. Får tvinga mig själv varje kväll för jag har verkligen helt slut på energi, men jag krigar på som vanligt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar