tisdag 21 april 2015

21/4

Hejsan svejsan, kom på att det kanske vore bra att uppdatera här så att folk som bara följer mig genom bloggen vet att jag lever!

Så ja, här är jag nu i lilla Sveariket igen! Jag har nästan varit här i en vecka nu och det har varit väldigt konstigt. De första dagarna var inte alls värst roliga och ganska ångestfyllda faktiskt. Det är konstigt att landa någonstans som är så himla vant men samtidigt så känns det så utländskt. Det känns nästan som att man har två liv och att detta är en annan verklighet liksom. Ja ni hör ju hur jag låter, det var konstigt helt enkelt!

Det är först nu den här veckan som saker har börjat kännas lite bättre. Jag börjar jobba den 1 Maj igen så jag har ju ett par veckor här där jag inte har så mycket planerat. Som tur är så är mina systrar hemma den här veckan så jag har fått spendera tid med dom. Igår så spenderade jag även kvällen med Danne och Jacko vilket var väldigt trevligt och ikväll så kom Anna hit från Arvika så vi fick återförenas, väldigt kul! Imorgon så ska jag in till Karlstad också där jag först ska äta brunch med Fannie på IKEA och sen så ska jag gå på stan lite och även träffa och fika med Hanna.

Jag försöker (som ni nog märker) hitta på saker med alla underbara människor jag känner, för det får allt att kännas bättre och mer normalt igen! Har ju även världens bästa vänner så de gör Sverige-livet hundra gånger bättre!

Ja det var väl en liten uppdatering från mig, får väl se hur bra jag bloggar nu när jag är tillbaka här i Sverige. Känns inte riktigt lika spännande kanske haha...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar