fredag 10 april 2015

Sista inlägget från denna kontinent

Tjenare, jag har inte bloggat på två veckor och under tiden så har jag lämnat Texas, spenderat några dagar i NYC, åkt vidare till New Jersey, Pennsylvania och Washington D.C och än en gång kommit tillbaka hit till NYC.

Känns lite omöjligt att skriva om allt jag gjort så istället tipsar jag om att kolla på bilderna jag lagt upp på Facebook så får ni en bra överblick på allt jag hunnit med på sistone! Jag har gjort så otroligt mycket och även om det varit väldigt kul så har det även varit lite jobbigt och slitsamt nu mot slutet. Jag har haft mycket att handskas med på sistone med vidriga s.k "vänner", familjedilemman och tyvärr även en nära släkting som gått bort pga cancer nu i veckan.

Det känns alltså både ganska skönt att jag ska hem snart, samtidigt som jag absolut inte vill hem just nu. Kanske är lite svårt att förstå logiken där men det är bara så mycket skit som händer hemma och så mycket är annorlunda att jag helst skulle vilja stanna här borta för alltid och slippa handskas med allt negativt. Samtidigt så känns det lite som om jag behövs där hemma nu och såklart vill jag inget annat än att vara runt min familj och mina bästa vänner när allt är kaos.

Jag har i alla fall drygt fem hela dagar kvar (flyger ut tisdag kväll) och imorgon ska jag möta upp med några utav mammas vänner som i princip är som mostrar till mig, för de ville träffa mig och bjuda mig på lunch. På lördag så ska jag träffa de jag har vaktat hunden åt några gånger för även de vill bjuda mig på brunch och se mig igen innan jag åker hem. På söndag så ska jag åka in till Manhattan en sista gång och spendera dagen med Sara och på måndag och tisdag så ska jag spendera min sista tid här med mina släktingar!

Har redan börjat packa och thank god verkar jag inte ha några problem med att få plats med allt så det känns skönt. Det är svårt att njuta av min sista tid här dock för känslorna är på högvarv och väldigt blandade, vilket bara gör allt jobbigt.

Det var väl allt från mig, ingen aning när nästa gång jag bloggar blir, men förmodligen blir detta sista inlägget från USA! Snacka om att sex månader har flugit förbi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar