tisdag 10 februari 2015

Önskar tiden kunde sakta ner lite

Hejsan!

I förrgår så åkte jag in till Manhattan och mötte upp Sara vid The Metropolitan Museum of Art. Vi spenderade drygt 4 timmar därinne innan vi tog tunnelbana downtown istället. Vi fikade ett tag och sen så gick vi till den svenska godisaffären igen. Jag köpte dock inget eftersom jag ändå kommer hem om två månader (två månader är ingenting ju...herregud). Efter det så var klockan strax efter fem-snåret så vi bestämde oss båda för att dra oss hemöver. Jag började känna mig lite småkrasslig så det kändes helt okej att dra mig hemåt lite tidigare, speciellt eftersom de håller på att renovera tunnelbanorna där jag åker så det krävs lite byten och så vilket gör att det tar längre tid såklart.

Annars så hade jag rätt när jag kände mig lite småkrasslig för nu är jag såklart förkyld, inte värst kul. Jag har tagit det ganska lugnt de senaste dagarna och jag känner mig bättre än igår även om jag gått genom typ 3 packet med näsdukar haha. Hur som helst så kommer jag att åka till Great Neck imorgon och jag kommer vara där en vecka. Jag åker dit en dag tidigare bara för att jag trivs där och de erbjöd mig att få komma och så kommer jag som vanligt vakta huset och ta hand om hunden medans de är borta. Lite sorgligt är det ändå att detta bli sista gången...detta kommer ändå vara min tredje gång så jag har fått spendera ganska mycket tid där!

Efter vistelsen i Great Neck så har jag bara tre dagar här i Queens innan jag sen drar vidare på mitt Tennessee och Texas äventyr i fem veckor! Tiden verkligen flyger förbi men det gäller att ta en sak i taget, även om jag verkligen har svårt med det. Jag sitter redan och klurar på vad jag ska göra till hösten haha...

Hörs från Great Neck!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar