onsdag 13 april 2016

Hur du spenderar 500 kr på 5 minuter

Idag är det en bra dag. Jag vårstädar lite i mitt rum (vilket är mycket välbehövligt) och ska förmodligen sätta mig och läsa sen. Jag läser första boken i en serie som jag önskade mig i julklapp typ 5 år sen nu och aldrig läste. Jag önskar dock att jag hade läst den några år sen för den är mer riktad åt någon lite yngre, men jag är fast besluten på att läsa klart den och förhoppningsvis är den spännande nog så att jag läser hela trilogin.

På tal om böcker så köpte jag helt spontant 6 stycken böcker nyss. Helt spontant var det kanske inte helt då jag velat ha några utav de här böckerna i drygt ett år till ett halvår nu, men det var spontant i och med att jag bara satte mig ner på datorn, gick in på hemsidan, klickade i böckerna och vips så hade jag köpt dem. Jag hade väl tänkt mig att kanske vänta tills jag började få lite cash flow igen...men ibland måste man bara go for it. Böckerna jag köpte var de här:


Jag har hört jättebra saker om The Drowning of Arthur Braxton, All My Friends Are Superheroes samt The Manifesto On How To Be Interesting. Så dem köpte jag för att jag hört så bra reviews. Eleanor & Park har jag redan läst, men det blev min nya favoritbok och därför vill jag äga den, samt läsa den igen. Carry On är av samma författare så ville läsa den och sen är A Thousand Pieces Of You världens spontanköp. Såg det i Waterstones i Edinburgh och tänkte att den verka intressant....så jag köpte den. Nu har jag något att göra i sommar i allafall.

Det blev ett väldigt bokigt inlägg den här gången. Variation är bra. Om ni också vill köpa lite böcker så kan jag rekommendera hemsidan https://www.bookdepository.com/. Det är baserat i England men skickar allting fraktfritt. Är alltid en massa rea och bra priser också.

Until next time

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar