måndag 13 maj 2013

Dödardagen

Liten update från en dödstrött tjej. Sov drygt 5 h inatt och natten innan det vart det ju inte heller "normalt" med sömn, så yepp, är hyffsat sliten. Måndag är även dödardagen. Gick upp tidigt och åkte in till Karlstad för att ha tyska på morgonen. Vi skulle dock hålla presentationer idag så först fick jag vänta i över en timme för att jag sen skulle hålla en 5 minuter lång presentation. Efter det fick jag gå. Värt.

Hade då håltimme tills mina vänner skulle äta lunch. Var jätteskum lunch som vanligt och knappt något kvar eftersom vi äter i princip sist på måndagar. Efter det hade jag svenska, engelska och sen psykologi. Var än en gång sjukt nära att somna på psykologin, fick verkligen tvinga upp ögonen när läraren kollade åt mitt håll. Stannade sen kvar lite för att fråga om min Extended Essay som jag skriver i Psykologi.

Tog bussen in till stan sen och handlade mat, har knappt någon mat nu ändå, så jag kommer behöva ligga lite lågt den här veckan haha. Är i alla fall så himla trött nu. Orkar verkligen inte träna ikväll, speciellt eftersom jag inte har ätit eller sovit nog. Känner inte att jag behöver utsätta kroppen för mer stress då. Ska nog ta mig lite kvällsmat och sen lägga mig istället!
Hoppas ni har haft en bra måndag i alla fall. Även om min har varit utmattande och lång så har det varit en bra dag :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv