tisdag 26 mars 2013

Tisdags träning

Känns så himla bra att jag äntligen vågar springa snabbare på löpbandet. Jag har ju såklart blivit mycket mer vältränad under dessa månaderna men min hjärna har inte riktigt hunnit med utan tror oftast att jag inte klarar att springa snabbare. Nu försöker jag i alla fall utmana mig själv varje gång och än så länge går det bra!

Blev i alla fall 20 min löpning, 10 min på cykeln och sen 20-30 min styrka. Har inte riktigt koll på hur länge jag kör styrka. Jag kör några maskiner/övningar och sen drar jag när jag har lust helt enkelt!

Nu är jag i alla fall hemma igen. Har druckit min proteinshake, duschat och nu käkar jag en blandning av whatever jag har hemma. Orkade inte dra och handla idag så jag ligger jättelågt när det kommer till mat just nu haha, har inte så stort urval. Blev i alla fall hallon, mango, jordnöttssmör, chia frön, mandlar och lite müsli blandat. Tror jag har käkat 3 ggr så mkt mandlar som man "egentligen" ska käka idag haha, men det är mättande och ger mig energi. Dessutom är det jättenyttigt så det borde vara okej tycker jag!

Har även börjat dricka en massa vatten igen. Man ska ju dricka så himla mycket varje dag för det är jättebra för kroppen. Hade även det som ett utav mina nyårslöften så nu ska jag bli bättre med det igen! :)

Om ni undrar varför jag käkar så mycket jordnötssmör



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv