onsdag 16 januari 2013

It all adds up in the end

Hejsan! Är äntligen i stan igen. Har märkt att jag älskar det här stället, det är som mitt egna lilla spa typ. Jag kan träna hur mycket jag vill, 10 min promenad till Friskis liksom. Jag får laga min egna nyttiga och goda mat. Men bäst av allt är ändå att jag kan ta långa duschar utan att varmvattnet tar slut efter typ 10 min som det gör hemma! Trivs att riktigt bra här i lilla Karlstad under veckorna.

Imorgon är det torsdag och jag börjar efter lunch....för sista gången! Idioterna har ändrat vårat schema från och med nästa vecka och gjort det jättejättedåligt. Kommer börja tidigt på torsdagar och sen ha en håltimme istället och på fredagar kommer jag ha en tre timmar lång håltimme haha. Ska lugnt åka hem och gymma då! ;)

Idag köpte jag även en yoga matta. Yeeeeah, så coolt med yoga och pilates ju! Ska köra till olika videor på Youtube, finns så himla många! Ska nog gå upp hyffsad tid imorgon och köra lite på morgonen eftersom jag inte hinner träna på kvällen, måste börja lite lugnt eftersom jag fortfarande är lite sjuk. Körde i alla fall styrka förut och det kändes i benen när jag gick ner för trapporna sen haha. Trodde inte det tog så mycket men all träning är ju något! It all adds up in the end! :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv