onsdag 23 januari 2013

Sore or Sorry

Nyss kommit hem från gymmet! Sprang, körde styrka och sen cyklade jag. Onsdag slutade bra ändå! :) Sen vet jag inte om jag även kanske är lite halvt galen men jag bokade nyss in mig på Spinning passet imorgon kväll. Såg att det var en plats kvar så det kändes som om den platsen fanns där ledig för mig. Kommer ha konstant träningsvärk i benen hela veckan tror jag haha. Här kör vi hårt banne mig. På fredag har jag även 3½ timmars håltimme så då ska jag hem och gymma och äta lunch. Vårat schema har ju ändrats så imorgon börjar jag även tidigt, R.I.P mina torsdags morgnar <3

Nu blir det duschen och sen kvällsmat. Har en tendens att faktiskt äta för lite kalorier varje dag vilket inte är bra. Jag var rädd att jag åt för mycket även fast jag bara äter/dricker nyttigt. Men tydligen äter jag för lite, speciellt med tanke på hur jag tränar. Dock känner jag att jag inte vill äta mer?
Åh, problem jag har. Vill ju absolut inte svälta min kropp så att jag går ner i vikt. Vill gå ner i vikt hälsosamt!

Och nej, jag räknar inte kalorier, men jag var nyfiken, så jag laddade ner en app och har testat kanske 7 dagar sammanlagt. Varje dag har jag inte lyckats komma upp i så många kalorier som jag ska äta...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv